Studij u Europi

Studiraj u europi

Pohađanje studija na nekom od najboljih europskih sveučilišta

što europski fakulteti traže od kandidata?

Obavljanje aktivnosti izvan okvira škole/fakulteta

Izvan nastavne aktivnosti, poput sporta glazbe, dodatnih grupa ili volontiranja su prijeko poželjna prilikom prijave za fakultet.

Svestranost

Osim dobrih obrazovnih rezultata, od budućih studenata se očekuje da mogu kvalitetno brinuti o više različitih obaveza.

Ambicioznost

Fakulteti u Europi traže ambicionzne mlade ljude koji razmišljaju izvan okvira te koji su se sposobni prilagođavati brzim promjenama tržišta.

Snalažljivost u timskom radu

Europski fakulteti posebnu važnost pridaju timskom radu jer su svjesni da u današnjem svijetu brzih promjena pojedinac samostalno ne može ništa učiniti. Fakultetski profram se sastoji od mnogih grupnih projekata kojima je svrha poboljšati timske vještine.

Financije nisu prepreka

Mnogi naši učenici i studenti od same pomisli na studij u inozemstvu okreću glavu jer misle da si to neće moći financijski priuštiti. Moramo vam reći da su mnogi u krivu jer postoje države u Europi u kojima je studiranje jeftinije nego u Hrvatskoj. Za primjer ćemo dati jednu od takvih država koja je trenutno jako popularna među našim ljudima, a to je Danska. Studij u Danskoj je besplatan, studentima EU-a je omogućena stipendija u iznosu od 5000 kuna ukoliko su redovni studenti te rade 10 sati tjedno. Ako vas brine komunikacija s Dancima, utješit ćemo vas s izjavom naše klijentice” U Danskoj svi pričaju engleski, od djece u vrtiću pa sve do starih baka i djedova. “
Osim Danske, nudimo studij u svim državama Europe ovisno o vašim željama i mogućnostima. Najviše naših klijenata osim Danske odlazi u Veliku Britaniju, Irsku, Francusku, Austriju. Među našim ljudima su popularne države engleskog govornog područja koje često nisu najjeftinija opcija. Ukoliko ste tečni u još nekom europskom jeziku, imate mogućnosti za studij uz odlične stipendije.

kontaktirajte nas

+385 91 539 4905                     info@danda.edu.com